30 april 2009

Eksamenstid.

En liten quiz:

Sprørsmål 1: Hva burde vi gjøre når det er eksamenstid?
Spørsmål 2: Hva gjør vi når det er eksamenstid?







Quizmaster Saxe





Fasit:
Svar 1: Lese til eksamen. Kjedelig...
Svar 2: Vi danser på taket!

http://www.facebook.com/album.php?aid=90802&id=602962656&l=9a7280216e

4 kommentarer:

Kristin! sa...

oi, e dette bildet tatt på rommet til johannes?
Jeg kan ikkje huske å ha sett alle de bøkene der før. men setter stor pris på å se strømme boka der=)
E klarte forresten quizen, oh yeah!
hilsen fra grillmester 3!

Eirik sa...

bra jobba, Kristin:)
Ja, det er rommet til Johannes. Og ja, det er masse bøker der. Men de er plassert litt høyt. Det er jo ikke alltid man tenker på å se så høyt opp...

:)

Unknown sa...

SV: Det er mulig jeg trykket litt for hardt på overdrivelsesknappen min (den ved siden av the Any-key :P), men det jeg mener er at de er veldig flinke til å fine tilsynelatende solidariske kampsaker, som de trekker ned på et fryktelig underutviklet nivå, med steinkasting, rakettskyting og voldelige demonstrasjoner, som for et par måneder siden her i Oslo (selv om det også var mange som ikke hadde politisk tilknytning i mobben).

Men jeg merker det mest på hvordan de sier i fra om mobbing ved å mobbe Monsen tilbake igjen, og situasjoner lik denne. Og selvfølgelig den alltid så populære væpna revolusjonen de hadde med i valgheftet for noen år tilbake ;)

Jeg synes bare det blir litt for: "det kan du være sjøl!!" og "næhæiiii!" over de der debattene deres.. Men nå er jo bare det min mening, kanskje jeg vinner neste Fritt Ord pris nå! :P

eli marie sa...

Jeg som ikke har ett tak å danse på (noe jeg gjerne skulle hatt) Bruker tida mi på å sitte på facebook, msn og lese blogg...gankse fornuftig det også eller...?